Deneme Veritabanı - VisualDx

VisualDx

(18.05.2017 tarihine kadar deneme erişimi)

Tanısal Doğrulukta Lider Klinik Karar Destek Aracı

VisualDx, çalışırken tanısal soruları yanıtlamanıza yardımcı olmak için tasarlanan ve bakım noktasında daha doğru, bilinçli karar verme "tanı desteği" ni yeniden tanımlayan tek araçtır. Kullanıcılarınız hastaya özgü bulguları girebilir ve gerçek zamanlı olarak hastayla özel bir fark yaratabilirsiniz.

Yapılan kör, rastgele bir çalışmaya göre VisualDx tanı doğruluğunu %120'nin üzerinde geliştirdiği görülmüşür.

VisualDx kullanırken klinisyenlerin günde 26 dakikaya kadar zaman tasarrufu sağladığı belirlenmiştir.

2.800 hastalık ve bu hastalıklarla ilgili 40.000’in üzerinde görsel ve tedaviyle ilgili klinik rehberlik, yöntem, gizli tehlike ve daha fazlası…

Düya’nın en büyük medical görsel kütüphanesi.

Özellikle Tıp Okullarında okuyan öğrenciler için bulunmaz nitelikte bir kaynak ve rehber hem klinikte hem de sınıfta.

Erişim adresi: