VERİTABANI ve ONLİNE DERGİLERE UZAKTAN ERİŞİM

Üniversitemizin abone olduğu veri tabanları ve online dergilere uzaktan erişebilirsiniz. Bu hizmet için gerekli programı aşağıdaki linkten indirip bilgisayarınıza kurduktan sonra kampüs dışından da dergilere güvenli olarak erişebilirsiniz.

Program İçin Tıklayınız

(Program Mac uyumlu değildir.)**

Uyarılar;

- Program üniversitemiz içerisinde çalışmamaktadır. Lütfen üniversitemizdeki internet altyapısını kullanırken programın kapalı olduğunu kontrol edin, aksi takdirde internet sitelerini görüntüleyemezsiniz.

- Program, personelimiz için , TC. kimlik  numarası ve Otomasyon Şifresi ile, Öğrencilerimiz için ise Öğrenci No ve şifresi ile bağlanmaktadır. Şifre Almak İçin Tıklayınız

- Şifre alırken dikkat edilmesi gerekenler

- İlk adımda TC. Kimlik numaranızı ve güvenlik kodunu giriniz.

- İkinci adımdaki Kimlik numarasına ise kimliginizde bulunan fotoğrafınızın altındaki 6 haneli numarayı giriniz.

- Program cilt numarası, sıra numarası ve aile sıra numarası gibi bilgiler isterse lütfen başa sıfır yazmadan bilgilerinizi giriniz.